Garantie

De aangeboden objecten worden gegarandeerd zoals ze op de website zijn omschreven. Van eventuele gebreken wordt altijd melding gemaakt in een conditie rapport, behoudens normale ouderdomssporen en slijtage.

 

Persoonlijk bezichtigen en/of afhalen van onze artikelen

Alle op onze site afgebeelde artikelen zijn na afspraak bij ons te bezichtigen. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen via telefoonnummer 0627055075 of mailen naar: info@bataviacollectables.com of mail@bataviacollectables.com

 

Optie/bestellen

U kunt vrijblijvend een optie nemen op één of meer artikelen. De duur van deze reservering wordt in onderling overleg geregeld.

 

Aankopen via onze website zonder persoonlijke bezichtiging

Verzending per post of aflevering op uw huisadres behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Betaling kan plaatsvinden via ons ING bankrekeningnummer, welke gegevens verstrekt worden na overeenkomst.

Betalingen vanuit het buitenland bij voorkeur via een IBAN/BIC Europese bankoverschrijving. Betaling via Paypal is mogelijk, echter alleen in overleg. Verzending geschiedt zo spoedig mogelijk nadat de totale koopprijs in ons bezit is. Tot dat moment is artikel voor u gereserveerd.

 

Verzending

Wij verzenden wereldwijd via PostNL. De wijze van verzending geschiedt in overleg met u: brievenbuspost, aangetekende post, of pakketpost, al dan niet met verzekerservice. Wij zorgen voor een deugdelijke verpakking. Wij hanteren de kosten zoals die te vinden zijn op de tarievenlijst van PostNL, zonder bijkomende kosten. Zie hiervoor: http://tarievenwijzer.postnl.nl/. In het geval een artikel buiten de gangbare formaten en/of gewichten van normale postbezorging valt, wordt in onderling overleg voor een andere mogelijkheid gekozen: hetzij verzending via een bodedienst, hetzij via onze eigen bezorgservice. Op de dag van verzending sturen wij u een e-mail met de nadere gegevens hiervan.

 

Retourregeling

Mocht het gekochte voorwerp onverhoopt en onverwacht niet aan uw verwachtingen voldoen of heeft u spijt van uw aankoop, dan geldt hiervoor de wettelijke regeling: u kunt het artikel binnen 14 dagen na factuurdatum aan ons retourneren. De verzend-, verpakkings- en verzekeringskosten zijn in dat geval voor uw eigen rekening.

Zodra wij het artikel weer ongeschonden in ons bezit hebben, wordt de koopprijs van het betreffende artikel op uw bankrekening teruggestort.

Let er wel op dat u deze beslissing zo spoedig mogelijk na ontvangst van betreffend artikel aan ons meldt.

 

Tenslotte

Weest u ervan overtuigd dat al onze transacties met de grootst mogelijke nauwkeurigheid worden afgewikkeld.